Mattias Ericsson och Flee

Musik som berör

Nyheter

Från början till nu

20 mar 2017

Namnet på kommande skivan är Från inget till nu. I nuläget spelar vi in för fullt. Det är i nuläget oklart hur många spår det blir men det finns just nu 4 spår som är inspelade och som väntar på att mixas och mastras. Sen är det 2 låtardär inspelning är påbörjad men som vi inte är klara med än.

Sommaren 2017 släpps skivan och den första singeln släpps troligvis i slutet av maj.

 

/Mattias och Flee

Ny Ep sommaren 2017

31 dec 2016

Arbetet med nya låtar och en ny Ep pågår för fullt. Sommare 2017 kommer vi släppa "Från början till nu" så håll koll på våra olika sidor så kommer vi uppdatera er med hur arbetet med Epn går.

Till dess fortsätt lyssna på våra låtar:  https://open.spotify.com/artist/6wJurdwGoSsZOYrV16oLSh 

Gott nytt år 

/Mattias och Flee

Ny låt släppt

14 okt 2016

Ytterliggare en låt är nu släppt på Spotify och Itunes. Denna gång är det låten Josefine. In och lyssna dela med dina vänner. I övrigt pågår arbetet med fler låtar som kommer släppas under hösten/våren.

Ny singel och spelningar

4 apr 2016

2016 började med en ny singel iform av Brustna hjärtan som släpptes nyligen. Vi genomförde vår första spelning för året nu i veckan i Uppsala och Hijazz vilket var väldigt roligt. Känns kul att stå på scen igen. Nästa spelning skulle ha varit på CC puben men som några kanske vet så råkade dom ut för en brand och därmed så uteblir den spelningen, skit tråkigt såklart att inte få spela men tankarna går till CC-puben och det viktigaste är att CC kommer på fötterna igen. 

 

Nästa spelning blir i Stockholm den 18 maj på Petsound bar. Mer info kommer senare.

/Mattias

Liveskiva

25 jun 2015

Nu är vi på gång att släppa en liveskiva från spelningen i Uppsala. Inom de närmsta dagarna så kommer den komma upp på Itunes och Spotify så håll utkik. Den 9/7 står vi på scenen nästa gång då är vi tillbaka på Cc-puben. Hoppas vi får se dig där.

 

Allt gott.

/Mattias och Flee

2015

20 jun 2015

Snart har halva året gått och vi har hittills geomfört 3 gig och ett singel släpp under året. I början av året pratade vi igenom hur vi ville att året skulle se ut och målet som vi kom fram till vara att utveckla oss live i och med att vi tidigare mest fokuserat på låtskrivande, rep och inspelning. 2015 har hittills bestått av 3 gig, 2 i Gävle och 1 i Uppsala. Alla 3 gigen har gått bra och vi är nöjda med de framsteg som vi upplever att vi tagit när det gäller live biten. 

Senaste konserten på Hijazz i Uppsala spelades dessutom in så vi kommer förhoppningasvis släppa delar av den konserten som en live skiva till hösten vilket känns otroligt roligt och spännande. Annars väntar nu närmast ett till gig på CC-puben i Gävle den 9 Juli och sen blir det lite uppehåll innan bokningar inför hösten börjar trilla in. Förhoppningen är att nå ut med vår musik i ännu fler städer så hösten kommer förhoppningsvis bestå av bokningar i Uppsala och Stockholms området.

Håll utkik efter nya gig här på hemsidan då det uppdateras löpande här. Tack för allt stöd och uppskattning vi får av er som följer oss och stöttar oss på olika sätt. Fortsätt gärna med det och hjälp oss gärna att sprida vår musik ännu längre genom att dela musiken med era vänner.

/Mattias och Flee

Vi i tidningen

18 feb 2015

I helgen kom intervjun med oss som vi gjorde inför cc puben med tidningen Mitt Gävle och nu ligger den artikeln också ute på Gefle Dagblads kultur sidor. Ni hittar artikeln här: http://www.gd.se/musik-for-offer-och-flicklandslag

I morgon är det dags för giget, välkomna, hoppas vi ses på CC-puben 20.00.

/ Mattias och Flee

Snart dags för gig

12 feb 2015

Nu är det bara en vecka kvar till giget på Cc puben. 20.00 går vi på och kör i ungefär en timme. Hoppas vi ses där. Gratis inträde!

I övrigt blev vi i början av veckan intervjuade av tidningen Mitt Gävle så i nästa nummer som kommer ut så finns en intervju med oss med.

/ Mattias och Flee

Vår första recension

23 jan 2015

Vi har nu fått vår första recension. Vår första skiva "Brevet till samhället" har blivit recenserat i arbetarbladet kolla in den här: http://www.arbetarbladet.se/noje/musik/som-lars-winnerback

2015

14 jan 2015

Nytt år nya möjligheter, 2014 läggs till handlingarna med ca 7 spelningar, ett album och några singlar. Vi hann även med att få med en refräng i ett radioinslag i p4 Gävleborg. I det stora hela så känns året bra. Vi har tagit ytterliggare steg på vägen, tålamod och engagemang är det som gäller.

2015 ska vi ta ännu större kliv framåt, vi ska försöka komma ut mer och spela och eventuellt spela in någon/några låtar. Sen har året redan börjat med en extremt roligt förfrågan angående att använda en av låtarna från skivan i ett sammanhang. Ingenting är helt klart mer än att de ansvariga har fått låten och jobbar med projektet. Om det blir av eller inte återstår att se, därför håller vi det för oss själva än så länge.

Det känns som vi tar oss framåt om än med myrsteg men ändå framåt. Förhoppningsvis kan stegen utökas i år och att vi kan få nå ut till fler människor med vårat budskap om att "världen är större än JAGET". 

/ Mattias och Flee

Nytt gig

22 okt 2014

Den 1 november anordnas en ljusmanifestation i Gävle för alla som gått före p.g.a. missbruk. Ett fackeltåg anordnas från Södermalmstorg i Gävle vid ca 15.45 för att sedan gå ner mot stortorget där det sedan kommer bli tal och musik från ca 16.00. Vi kommer att vara ett av musikinslagen vid manifestationen vilket känns oerhört viktigt och stort för oss att få delta i.

Vi kommer spela vår låt "Ljus" som går att lyssna på här: Mattias Ericsson – Ljus

Se till att vara där du också för att hedra och minnas alla som gått före p.g.a missbruk.

/ Mattias och Flee

Vår första fullängdare

13 okt 2014

Efter 1 års arbet så är skivan klar och uppe på nätet, rättare sagt på spotify. Vi har kämpat, jobbat, varit glada, arga mm under arbetets gång. Men nu är den äntligen färdig, och det känns så skönt. Inte bara för att jobbet är klart utan också för att det finns ett resultat en produkt som andra ska få höra och bedömma utifrån sin intryck av det dom hör. 

För mig personligen så spelar det egentligen ingen roll om det så är 1 eller 1000 eller fler som lyssnar på låtarna utan för mig är det viktiga att de som lyssnar oavsett antalet blir berörda eller kan ta till sig låtarna på något sätt. 

Självklart vore det ett plus om det var massa människor som uppskattade musiken och lyssnade på den, men den chansen är ganska liten med tanke på mängden musik som produceras och vad som går hem hos människor idag.

Till sist vill jag bara rikta ett stort tack till dig som läser det här och lyssnar på oss. Vi är oerhört tacksamma för att du har valt att lyssna på den musik som vi vill förmedla. Hoppas du är nöjd med skivan och de låtar du hör.

Hoppas att vi ses och hörs någonstans i vårt avlånga land.

 

/ Mattias Ericsson och Flee genom Mattias

Skiva

8 aug 2014

Till hösten kommer en ny skiva med 10 spår, skivan innehåller både nya och gamla låtar. Vi ser med spänning framemot att släppa den och se hur den tas emot. På slutet har vi släppt två singlar som inte är likt något annat vi gjort tidigare och dessa låtar har varit roliga att göra då det är något nytt för oss. Till den nya skivan återgår vi till vårat orginal sound med enkla melodier med texter som berör. Så håll koll i höst efter vårat nya album.

/ Mattias och Flee

Ny singel

31 jul 2014

Nu är den här årets sommathit ;)Mattias Ericsson – Låna mig - Orginal in och lyssna när ni har tid. Till hösten kommer nästa skiva, så håll ut och nju av singeln tills dess.

 

/ Mattias

Sommar

23 jul 2014

Just nu är det sommar och så även för oss, vi har spenderat mycket tid i studion med nytt material som kommer senare under hösten. I övrigt så händer inte så mycket just nu. Men som sagt ett nytt album är på gång till hösten. Vi jobbar hårt i det tysta.

/Bandet

← Äldre inlägg

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)