Mattias Ericsson och Flee

Musik som berör

2015

Snart har halva året gått och vi har hittills geomfört 3 gig och ett singel släpp under året. I början av året pratade vi igenom hur vi ville att året skulle se ut och målet som vi kom fram till vara att utveckla oss live i och med att vi tidigare mest fokuserat på låtskrivande, rep och inspelning. 2015 har hittills bestått av 3 gig, 2 i Gävle och 1 i Uppsala. Alla 3 gigen har gått bra och vi är nöjda med de framsteg som vi upplever att vi tagit när det gäller live biten. 

Senaste konserten på Hijazz i Uppsala spelades dessutom in så vi kommer förhoppningasvis släppa delar av den konserten som en live skiva till hösten vilket känns otroligt roligt och spännande. Annars väntar nu närmast ett till gig på CC-puben i Gävle den 9 Juli och sen blir det lite uppehåll innan bokningar inför hösten börjar trilla in. Förhoppningen är att nå ut med vår musik i ännu fler städer så hösten kommer förhoppningsvis bestå av bokningar i Uppsala och Stockholms området.

Håll utkik efter nya gig här på hemsidan då det uppdateras löpande här. Tack för allt stöd och uppskattning vi får av er som följer oss och stöttar oss på olika sätt. Fortsätt gärna med det och hjälp oss gärna att sprida vår musik ännu längre genom att dela musiken med era vänner.

/Mattias och Flee

20 jun 2015

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)