Mattias Ericsson och Flee

Musik som berör

Vår första fullängdare

Efter 1 års arbet så är skivan klar och uppe på nätet, rättare sagt på spotify. Vi har kämpat, jobbat, varit glada, arga mm under arbetets gång. Men nu är den äntligen färdig, och det känns så skönt. Inte bara för att jobbet är klart utan också för att det finns ett resultat en produkt som andra ska få höra och bedömma utifrån sin intryck av det dom hör. 

För mig personligen så spelar det egentligen ingen roll om det så är 1 eller 1000 eller fler som lyssnar på låtarna utan för mig är det viktiga att de som lyssnar oavsett antalet blir berörda eller kan ta till sig låtarna på något sätt. 

Självklart vore det ett plus om det var massa människor som uppskattade musiken och lyssnade på den, men den chansen är ganska liten med tanke på mängden musik som produceras och vad som går hem hos människor idag.

Till sist vill jag bara rikta ett stort tack till dig som läser det här och lyssnar på oss. Vi är oerhört tacksamma för att du har valt att lyssna på den musik som vi vill förmedla. Hoppas du är nöjd med skivan och de låtar du hör.

Hoppas att vi ses och hörs någonstans i vårt avlånga land.

 

/ Mattias Ericsson och Flee genom Mattias

13 okt 2014

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)