Mattias Ericsson och Flee

Musik som berör

Med natten kommer lugnet

Natten passerade förbi oss på ett mycket ovanligt sätt. Ingen ro i de vi gjorde ingen tanke bakom. Vi var som skuggor som rörde oss med vinden, som något ovanligt fenomen. Bara tystnaden runt omkring oss störde våra liv. Som tåget rullar vidare på rälsen, rullade våra liv på utan att vi visste om var slut stationen fanns. Vi levde våra liv på väldigt olika sätt, ingens dag var dom andras lik.

Någonstans på vägen tror jag att vi alla visste om att det skulle hända, frågan var bara när. Alla ville vi på något sätt förändra eller kanske beröra människor runt omkring oss. På många sätt tror jag vi lyckats, men på andra plan kanske inte lyckats på det sätt som var ämnat.

Musiken i hjärtat, en musik som berör, någonstans där på vägen möttes vi som pilen möter tavlan efter kastet. Vi var på väg någonstans, vi ville någonstans, vi ville fly från de som hämmade musiken. Där är vi nu och resan fortsätter. Mattias Ericsson och Flee kommer alltid att fly från det som stör och alltid skriva musik som berör.

Nu fortsätter Vi skriva berättelsen om Mattias Ericsson och Flee och vi hoppas att du vill vara en del av den berättelsen.

/ Mattias Ericsson 2013

 

"Fröken modern se och lär, är det så här som du är?"

"Han väntar på bussen, han vet inte vart han ska"

"Ovanför för marken styr himlen, den ser likadan ut för dig. Sagor du minns från forna dar."

 

8 feb 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)