Mattias Ericsson och Flee

Musik som berör

Stort tack

Trots ett halvårs frånvaro av någon slags sjukdom under ett halvårs tid, så var det ju en självklarhet att jag inför konserten igår hade legat sjuk 3 dagar och bara jobbat en dag innan konserten. Febern hann gå ner och hostan la sig men tyvärr ville inte min röst samarbeta med mig när det väl gällde. Jag funderade länge och väl på om jag kanske skulle ställa in konserten eftersom jag inte kände att rösten skulle bära, men det kändes bra precis timmarna innan så jag släppte dessa tankar.

Som om förkylningen inte var nog med problem så lyckades jag någonstans på vägen mellan jobbet, hemmet och replokalen köra på en skruv så jag fick punktering på ett av däcken, därmed behövdes en ny bil fixas för att kunna transpotera utrustningen till giget.

Nu har jag räknat upp allt negativt, nu till det positiva med kvällen, för trots allt så fanns det ljusa studner också. Först och främst vill jag tacka alla som kom, kollegor, vänner, familjer och övriga. Det var väldigt roligt att se så många sluta upp för vår skull. Ett stort tack!

Sen får vi rikta ett stort tack till Aron som ställde upp och sjöng två låtar tillsammans med oss då min röst inte hängde med.

Ett stort tack till Lina som hjälpte till med ljud och avriggning, samt Victor med riggning.

Förutom att rösten inte höll så hade jag/vi roligt igår och kommer definitivt spela på CC -puben igen. Hoppas vi kan få se er igen på nästa konsert.

 

/ Mattias

21 feb 2014

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)